Springen vanaf 9 meter :D
Door: Peter en Marieke
Blijf op de hoogte en volg Marieke
24 Februari 2007 | Nieuw Zeeland, Takaka
Het hoogtepunt van afgelopen week was canyoning. Wat?! Een berg opklimmen en dan aan de andere kant via de waterval abseilen, van rotsen springen en natuurlijke glijbanen uitproberen. De hoogste sprong was vanaf 9 meter in een soort (ook erg natuurlijk) ronde poel. 9 meter! De dakgoot van ons huis is slechts 4 meter, om even de lef van dit moment aan te geven :D. Ook hier zijn foto's van gemaakt door de gids. We staan er nu dus ook een keer zelf op in plaats van alleen de natuur.
Afgelopen 2 dagen hebben de westkust doorgeraced. In ene begon het tijdsbesef toch weer te werken. Nu in het noorden waar de dan nog een weekje kunnen vertoeven.
In het zuidwesten hebben we zo ongeveer alles wat in Lord of the Rings voorkomt ook gezien. Grote rotsen, gletsjers, rivieren en ijsblokken die naar beneden zijn komen vallen. En ook hier vele vele watervallen.
Kortom, we genieten nog steeds (alsof iemand zich daar zorgen om zou maken)
Waarschijnlijk het laatste verhaal, tot over anderhalve week weer
P&M
ps. later nog berg beklommen met Ivor en 2 overnachtingen bij Ivor's ouders in B&B
24 Februari 2007 - 16:09
Petra:
Nou we zijn blij dat jullie dit weer overleefd hebben en we kijken er naar uit om jullie te zien!!!
groetjes Petra ;) -
24 Februari 2007 - 19:21
Nico:
merci voor jullie mailtje. ben nog wel benieuwd of Peter die tattoo gaat krijgen ;)
tot over 1,5 week! -
25 Februari 2007 - 08:56
Fiona:
Is dit alles niet een grote droom,wanneer gaat de wekker. Tot volgende week -
25 Februari 2007 - 16:18
Mark:
Jullie hebben het beter naar je zin dan wij hier hehe :) -
25 Februari 2007 - 18:30
Sagai:
stelletje thrillseekers !!!
en terecht !!
ik ben toevallig the lord of the rings aan het kijken de afgelopen daagies !!
mooi mooier mooist !!
en vet hoor abseilen en diepjumpen !!
ik zie jullie snel weer dan hopelijk voor jullie niet te snel ;) laat het nog maar heel lang duren toch ??!!
heel veel greetz en peet,
ik ben mijn nest weer uit hoor!! BETERRRRRRRRRRRR -
26 Februari 2007 - 13:08
Jeroen:
Ben benieuwd naar je tattoo :D groetjes jeroen en ank.